“Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya. "[Ali Imran: 8]

Wednesday, November 9, 2011

Contest Gadget Impian

Assalamualaikum and hye peeps.....Actually this is my first time join contest anjuran rakan blogger....Saja nak mencuba memandangkan they offered something worth for the participants of this contest...what kind of contest is this actually??? They asked for our Gadget Impian...I bet all of us have our own dream gadget rite???




GALAXT TAB 10.1 
 It is my gadget impian :) 
Why this???

i. Design this gadget yang ringan dan nipis membolehkan saya senang nak heret gadget ni pergi merata. Best kan dah x perlu nak bawak notebook attend any meeting even conferences :) Yes!!!!
ii. Screen yang besar memudahkan saya nak buat kerja kerana this gadget has provide with Polaris Office where I can do and update my works everywhere and every-time :) Cool !!!!!
iii.Screen yang besar juga akan memudahkan saya untuk main game.....hahaha....main game tue perlu okay untuk release tension bila penat buat kerja....phewwww...dah la speed laju so nak download mende2 pun bagus juga :) Great!!!!!!!
iv. Flash application provided in this gadgets is one of the reasons why I choose this gadget :) Awesome!!!!
v. Due to the communication reasons....this tablets is very helpful cause I can access many accounts in a one time (Android User sure paham) Best!!!!!
vi. With a full HD playback, this gadget make me enjoy to watch any kind of vt :) Holla!!!
vii.It has 1GHz dual -core NIVIDIA Tegra 2 Processor!!!!!!!!!!!

Actually banyak lagi lah kalau nak review tentang dis gadget...but the time is running out...its almost the close time for this contest...9/11/11 on 11.59pm.......so wish me luck okay kekawan and wish best of luck to others as well...for those who win this contest I would like to be the first person greet u Congratulation!!!!!!!!

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak

~Gadget Impian Contest~

7 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate kakak!!!

xplaination yg HEBAT!!!!

Linda Musa said...

tnx pojie...but akak x rase explaination hebat mane...setakat yg reti2 je...*wink*

Denaihati said...

Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

sensasi2020.blogspot.com said...

Gudluck......

Sari said...

dah klik2 smua
gudluck jugaks
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
tq :D

sensasi2020.blogspot.com said...

Apa yg diidam dam hajati, smoga berjaya, Insya Allah. T/kasih sudi komen pd saya.

SYaMiLa said...

gud luck yea...teruskan usaha...semoga apa yg diimpikan akan jadi kenyataan...