“Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya. "[Ali Imran: 8]

Saturday, February 12, 2011

iklan nuffnang

:) 
senyum seindah suria
mode pelik di pagi sabtu
actually semalam dengan bantuan blooger dari dunia patik, A.F.A, saya dah pun letakkan iklan dari nuffnang...then pagi nie tgk lah blog saya nie and i found dah ade iklan...kat atas tue dah muncul pun iklan AXE...
ape lah AXE tue kan? 1st time dengar kot...so saya pun google la...bende ape tue...skali deodorant utk lelaki...
owh..okay...but confuse, nape kena letak iklan lelaki eh? wahal ini bukan blog lelaki?
...pelik...

4 comments:

blog-tips-kurus said...

laa..deodorant ke? haha!

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

uhh...
nuff ak letak iklan
ape y nuff tu ade...
semua blog akn ade
iklan y same..
cube bace ape tu nuff
faham kan btl2 tau..
bkn kite letak
terus dapt duit..

selamat berblogging

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe:) ffiey never use the nuffnang. tapi lucu jugak random je iklan nuffnang ni letak.. huhu

alyrds said...

NN mmg bagi random tapi kalau adad entry yg 'menarik' minat NN contohnya entry pasal celcom ke ape ke, iklan NN utk celcom yg akan byk terpapar.

jadi kalau nak byk iklan kuar kene la pandai 'menarik hati' reader ke blog awak~ ...

semoga berjaya~