“Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya. "[Ali Imran: 8]

Thursday, September 2, 2010

Layout Sayur???

saya tukar layout baru...jiwa saya dengan sayur-sayuran memang tak dapat dipisahkan...hahaha...rasenya follower saya paham nape la haih daku menggunakan layout sayur...yeahhhhhhhh....harus motivasikan diri sendiri okeh....saya dah cerita dalam entry before dis yg saya sedang lakukan research untuk sayur-sayuran...so, memandangkan research saya still still in progress, makanya saya decide nak gunakan layout sayur okeh...begitu bersemangat kan????

Kalian sure pelik kan, kenapa perlu saya buat kajian sayur? Meh sini nak list down....
1. Sebab sayur itu unik
2. Sebab x banyak kajian sayur buat kat Malaysia "terchenta" ini <3
3. Sebab saya nak pegi kawasan tanah tinggi (sane sejuk,best buat sampling)
4. Sebab saya suka masak sayur (masakan paling mudah)
5. Sebab saya suka makan sayur (
sayur x masak sedap gak)
5. Sebab makan sayur jadi sihat <<<=== betulkah???...tunggu dan lihat sajelah sehingga kajian tentang sayur saya selesai....

Okies, sekian dahulu entry untuk kali ini...hope ia menjawab persoalan silent readers sekalian...kenapa saya pilih layout sayur.

Tata

5 comments:

ahmadfauzi said...

sentap jap...hehehehehe...

Erina Asmawani said...

ahaks..sayur eh..lain dari yg lain..

satu lagi sayur..kalo penat balik keje..badan terkulai2 cam sayur terlebey masak..spesis sayur gak tu linda..hehe


lameeee x dgr berita kan? miss ya!

Linda Musa said...

@Ahmad Fauzi

kenapa perlu sentap???

@Erna Asmawani
u r rite....terkulai mcm sayur terlebey masak sudah sekarang nie...
miss u la haih ririn...teng ikut blog i....jom gathering rayer nanti....

L i 3 z @ said...

hi linda!

Linda Musa said...

hye liza....ehehehe...nice to meet u here :D