“Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya. "[Ali Imran: 8]

Wednesday, November 3, 2010

MJC11(1),114-121

I just want all of you know that my 1st article published...alhamdulillah....happy yippie okies...lama betul tunggu dekat setahun lah jugak...but seriously rase sangat berbaloi2...even tido ntah ape2 utk baca spectrum..buat writing yg sangat susah sebab saya x pandai menulis...bahasa Inggeris yg tahap cipan, menangis segala etc...hahahaha...berbaloi2 betul bila dah published...sekarang nie rasa sangat bersemangat nak wat lab work..tulis paper..tulis buku etc..so lepas nie boleh la continue semua semua writing yang tertangguh...Semangat! Chaiyok!

Kalau arwah mama ada sure mama sangat happy...but I know she's happy there...al-Fatihah buat mama....

Buat SVs' yang banyak membantu...may ALLAH bless both of u...and for all colleagues as well :)

Jom adik-adik sayang, kita buat writing antar kat Dr.Z and Dr.Y....

Sujud syukur (^__________^)

6 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate la kakak ku..installah KONVO same2 ye kakak...

Linda Musa said...

InshaALLAH harap2 nye la...doakan ye...byk lagi sample akak yg x settle..huhu

Qyu_Qursyna said...

wish u all d best kak..n congrats for d publication...(^_^)akak bleh pnye..

Linda Musa said...

qursyna: tenkiu...harus boleh macam korang..best je tgk kamu semua dah nak grad n sambung wat PhD.... :D

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

Linda Musa said...

mekdonel...will walk to ur blog :)