“Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya. "[Ali Imran: 8]

Friday, May 6, 2011

Syukur



Alhamdulillah...sangat bersyukur sebab paper dah hampir siap. Segala komen dah dijawab. Memang klu time demam sape pun akan bad mood...so hev to back pada DIA...Hanya DIA yang mengetahui segalanya...bila kita ngadu DIA pasti akan dengar...demam pun dah beransur hilang cuma saya x boleh skip makan ubat. Kena punctual. Banyak keja nak kena buat next week...dah segan nak menyusahkan orang...yela semua orang jadi susah hati bila saya demam...kesian kat dorang...maaf sangat buat kamu semua susah hati...thanks for the phone call ngan sms :)

Hari Jumaat penghulu segala hari terlalu banyak hikmah...So redha atas segala sesuatu kerana sifat sabar serta redha itu sangat manis akan hasilnya....syukur....banyak sangat berita gembira saya terima pada hari ini....


Surah At Taubah : Ayat 59 
Jika mereka sungguh-sungguh redha dengan apa yang diberikan Allah dan RasulNya kepada mereka, dan berkata: "Cukuplah Allah bagi kami, Allah akan memberikan sebagian dari kurnia-Nya dan demikian (pula) Rasul-Nya, sesungguhnya kami adalah orang-orang yang berharap kepada Allah," (tentulah yang demikian itu lebih baik bagi mereka). 

::: nyummy :::


dah sihat betul confirm nak makan strawberry ice cream mcm kat atas tue bebanyak

2 comments: