“Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya. "[Ali Imran: 8]

Wednesday, October 13, 2010

(*_*)

26 October 2010 – Cameron Highlands

29,30,31 October 2010 – Kuala Keniam,Pahang

2,3,4,November 2010 – Sungai Kelantan

6,7,8 November 2010 – Taman Negara, Pahang

Rase nya korang faham tak ape benda kat atas tue????

3 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ni sy angkat kening ni tanda paham...bole????

Hafiz Malek said...

MASYAALLAH... siap sedia la training stamina,mental,rohani,fizikal...
meh dtg umah sy kite training...wokeh...

Linda Musa said...

@ Pojie : bole

@ Hafiz : hope boleh lalui semua ini...ameen...xperlu la nak training kat umah awak..kat lab sudah...sbbnya kan atas bench dah kena clear sebelum masuk sample baru...