“Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya. "[Ali Imran: 8]

Tuesday, March 29, 2011

Kepala Pusing!




Target tahun nie nak pegi 3 conferences, 2 local satu international. Tetapi itu semua hanyalah perancangan kan...all of sudden gamma spec yang disayangi rosak. Measurement stop. Tunggu siap baiki yang entah bila. Proceed benda lain yang bukan major untuk study saya. Takpe lah, kita hanya merancang kan.Allah tahu segalanya.

InshaALLAH, bulan Jun nanti pegi conference kat Melaka. Hope everything gonna be okay. Hope so lah kan.Payment dah settle last week. Lega betul, tue pun mujur la sebab asyik ulang alik pegi RMI tanya. Sekarang nie my part just nak upload paper before bentang secara lisan kat sana nanti. Tapi nak upload tue kenalah siapkan dulu. Tadi both svs' dah check but x satisfied. Kena tambah itu, kena tambah ini....huhuhuhuhuhu.........sekarang kepala sudah pusing, yang nak kena tambah x buat lagi. Nak tido dulu boleh? Karang bangun buat :) Kalau x caya cuba tgk gamba dibawah............

  *  
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 *
 *
 *
 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
"kalau dah ngantuk nak main pun dah x mampu, apetah lagi nak naip untuk paper kan???"
*ihsan dari uncle google*




























1 comment:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh..ala2 kucing???x mampu laa..